Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η 4219501000

Τεχνολογία

Η orangefresh έφερε στην Ελληνική αγορά νέες τεχνολογίες αποχυμωτών. Διαθέτει συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού στον χώρο των επαγγελματικών αποχυμωτών.

Συνεργασίες

Παρέχουμε τις καλύτερες συνθήκες συνεργασίας. Διαθέτουμε για εσάς ολοκληρωμένα πακέτα συνεργασίας σε ό, τι αφορά την πώληση ή τον χρησιδανεισμό αποχυμωτών.

Μέσα μεταφοράς

Η orangefresh διαθέτει ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς για την παραλαβή από τους παραγωγούς και την άμεση παράδοση στους πελάτες της.

Service Αποχυμωτών

Η εταιρία μας με την πολυετή πείρα και το έμπειρο προσωπικό της είναι η μόνη που αναλαμβάνει Service και μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε επισκευή σε όλη την γκάμα των αποχυμωτών ή να κάνει πλήρη ανακατασκευή με πλήρη επαγγελματισμό εντός 48 ωρών στον χώρο σας, η να μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις μας και μπορούμε να σας παρέχουμε άλλον αποχυμωτή μέχρι το τέλος των εργασιών συντήρησης

Πιστοποίηση

Η Εταιρεία μας από το 2014 εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων κατά το πρότυπο ISO 22000:2018 αναφορικά με την έκπλυση, διαλογή, συσκευασία και διακίνηση πορτοκαλιών.

01.

Service

Αναλαμβάνουμε άμεσα και εξειδικευμένα το service όλων των αποχυμωτών με πλήρη επαγγελματισμό.

02.

Παραλαβή προϊόντων

Μετά την παραλαβή των προϊόντων ξεκινά η διαδικασία διαλογής απο μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και ακρίβειας.

03.

Διαλογή προϊόντων

Οι διαδικασίες διαλογής δεν εστιάζουν μόνο στην ποιότητα των προϊόντων αλλά και στην διαλογή μεγέθους του προϊόντος.

04.

Συσκευασία

Τέλος ζυγίζονται και συσκευάζονται με αυτοματοποιημένες διαδικασίες.

ΣΤΙΦΤΗΣ
ZUNATUR
ZUMOVAL
ZUMMO
ZUMEX
ORANGEFRESH