Γ.Ε.ΜΗ: 4219501000 | Α.Μ.Π.: 12114

Τεχνολογία

Η orangefresh έφερε στην Ελληνική αγορά νέες τεχνολογίες αποχυμωτών. Διαθέτει συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού στον χώρο των επαγγελματικών αποχυμωτών.

Συνεργασία

Παρέχουμε τις καλύτερες συνθήκες συνεργασίας. Διαθέτουμε για εσάς ολοκληρωμένα πακέτα συνεργασίας σε ό,τι αφορά την πώληση μεταχειρισμένων και καινούργιων αποχυμωτών ή το σύστημα χρησιδανεισμού ή την πώληση ανταλλακτικών από όλους τους οίκους του εξωτερικού.

Μέσα μεταφοράς

Η orangefresh διαθέτει ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς για την παραλαβή από τους παραγωγούς και την άμεση παράδοση στους πελάτες της.

Service Αποχυμωτών

Η εταιρία μας με την πολυετή πείρα και το έμπειρο προσωπικό της είναι η μόνη που αναλαμβάνει service σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής και μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε επισκευή σε όλη την γκάμα των αποχυμωτών ή να κάνει πλήρη ανακατασκευή με απόλυτο επαγγελματισμό εντός 48 ωρών στον χώρο σας ή κατόπιν μεταφοράς από εμάς στις εγκαταστάσεις μας, με δυνατότητα παροχής στον πελάτη άλλον αποχυμωτή προς αντικατάσταση, μέχρι το πέρας των εργασιών συντήρησης.
Αναλαμβάνουμε το service όλων των αυτόματων επαγγελματικών αποχυμωτών από όλα τα μέρη της Ελλάδας!!! Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!

Πιστοποίηση

Η Εταιρεία μας από το 2014 εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων κατά το πρότυπο ISO 22000:2018 αναφορικά με την έκπλυση, διαλογή, συσκευασία και διακίνηση πορτοκαλιών.

01.

Service

Αναλαμβάνουμε άμεσα και εξειδικευμένα το service όλων των αποχυμωτών με πλήρη επαγγελματισμό.

02.

Παραλαβή προϊόντων

Μετά την παραλαβή των προϊόντων ξεκινά η διαδικασία διαλογής απο μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και ακρίβειας.

03.

Διαλογή προϊόντων

Οι διαδικασίες διαλογής δεν εστιάζουν μόνο στην ποιότητα των προϊόντων αλλά και στην διαλογή μεγέθους του προϊόντος.

04.

Συσκευασία

Τέλος ζυγίζονται και συσκευάζονται με αυτοματοποιημένες διαδικασίες.

ΣΤΙΦΤΗΣ
ZUNATUR
ZUMOVAL
ZUMMO
ZUMEX
ORANGEFRESH